Grunder-satsingen som vokser som vokser fra bygd til by

I løpet av ett år har Nedal & Partners etablert seg som den sterkeste eiendomsmeglerprofilen i vestlandsbygda Surnadal. Nå retter grunder og eiendomsmegler Trond Nedal blikket mot Kristiansund.

Trond Nedal, daglig leder for Nedal & Partners.

Med mål om å skape en lokalt forankret bedrift hvor verdiene som ble skapt skulle forbli i bygda, startet Trond Nedal i september i fjor Nedal & Partners i Surnadal. Bedriften bestod av han alene, som daglig leder og operativ eiendomsmegler.  Noen måneder senere flyttet han inn i kontorlokalene i Miljøgata på Skei. Og responsen i det lokale markedet lot seg ikke vente.

«Jeg får tatt ut mitt potensiale ved å gå «all in» for noe jeg brenner for. Det er en veldig givende følelse å kjenne på.»

–          Det har gått over alle forventninger, egentlig. Når jeg ser tilbake, så kjenner jeg meg knapt igjen. Det er utrolig givende å utvikle noe fra en gryende ide til å bli en arbeidsplass som lokalmiljøet verdsetter. Samtidig opplever jeg at jeg får tatt ut mitt potensiale ved å gå «all in» for noe jeg brenner for. Det er en veldig givende følelse å kjenne på, sier Nedal.

Les også: Nedal & Partners starter opp i Surnadal

Allerede i oppstarten var det nok å gjøre. Nedal & Partners var raskt ute i markedet med eiendommer som skulle markedsføres for salg, visninger, og utallige telefonsamtaler til kunder og samarbeidspartnere.

–          Tidlig opp om morgenen. Lange arbeidsdager og en del jobbing på kvelden. Sånn så arbeidsdagene ut i begynnelsen. Det var selvsagt en del ting som måtte på plass. Men det unike med å jobbe på et lite sted er at alle kjenner alle. Man bygger tillit på en helt annen måte enn man gjør i byer, og den tilliten opplevde jeg var der allerede, og det gjorde det arbeidshverdagen mye enklere, understreker Nedal.

«Partners skal ha mye av æren for at vi har lykkes så godt lokalt. Løsningene de har tilbydd har for meg vært «plug in and play», og har mye av æren for at vi kom opp i marsjfart nokså raskt»

Les også: Slik sikrer du energimerking av boligen

«Plug in and play»
Og som kjent innebærer økt aktivitet også økt arbeidsmengde. Blant mange eksterne støttespillere som bidro positivt inn i bedriften, ble advokat Kjell Stian Julnes en nøkkelressurs som har bidratt til å definere den videre veien for bedriften.

–          Tidligere bekledde Kjell Stian rollen som fagansvarlig fra sin advokatvirksomhet. Nå er han ansatt i Nedal & Partners som eiendomsmegler. Han har vært en uvurderlig ressurs hele veien, og det at vi er to, baner vei for videre satsing, også utenfor Surnadal, røper Nedal.

For etter å ha tilbakelagt et vellykket første år har duen fått mange nyttige erfaringer som de ønsker å vokse på. Blant annet har de, gjennom spesialist-tilnærming i sitt geografiske område, fått erfaring hvordan det er å lansere en merkevare i et helt nytt marked.

–          Partners skal ha mye av æren for at vi har lykkes så godt lokalt. Løsningene de har tilbydd har for meg vært «plug in and play», og har mye av æren for at vi kom opp i marsjfart nokså raskt.

Les også: Slik var boligutviklingen den siste måneden

Fra bygda til byen

Og et vellykket første år har bidratt til økt motivasjon for videre vekst.

–          Vi skal fortsette å styrke vår posisjon her i Surnadal, hvor jeg håndterer den daglige driften, i tillegg til i Sunndal og Tingvoll. Så kommer Kjell Stian til å bore seg inn på Kristiansund. Alt ligger til rette for at vi ekspanderer dit, og vi mener at vi har det som skal til for å være konkurransedyktige også i det markedet, sier Nedal og føyer til;

–          Men det viktigste for oss er å rendyrke vår spesialist-tilnærming i disse geografiske områdene. Kundene skal kjenne oss igjen som hyggelige og kompetente, og derav også meglerne de velger å anbefale videre.

«Alt ligger til rette for videre vekst. Vi skal fortsatt være meglerne som du velger å anbefale videre.»

Er du på jakt etter bolig eller ønsker å vite mer om det lokale markedet? Ta kontakt med Trond for en hyggelig prat